Skip to main content
Nyhet

Succé för våra uppdaterade kurser!

By 3 december, 2022No Comments

Under oktober fick vi på Codiax äntligen chansen att hålla kurser med alla deltagare på plats igen. Under pandemin körde vi några instanser av vår Yoctokurs på distans och även om det fungerade så blir känslan och upplevelsen så mycket bättre när man får träffas alla i samma rum under några dagar.

Det var nypremiär på många sätt: det var till exempel första gången vi höll våra kurser i anslutning till våra nya lokaler i Kista och den nya kurslokalen fungerade mycket bra. Dessutom var det premiär för Yocto/OpenEmbedded kursen som en tredagarskurs. Den kursen har alltid varit två dagar, och det har alltid känts som om det vore bra om vi hade en dag till att gå igenom materialet. Det har vi alltså nu, och resultatet blev mycket lyckat.

Båda våra kurser, Linux för Inbyggda System och introduktionen till Yocto/OpenEmbedded, fick högsta möjliga betyg av  samtliga deltagare!

Nu laddar vi för nya kurstillfällen under våren nästa år!